Weblog Fietsersbond afdeling Parkstad Limburg

Weblog van de Fietsersbond afdeling Parkstad Limburg

Voorzitter: Harrie Winteraeken: hwinteraeken@hotmail.com.
Secretaris e-mail: parkstadlimburg@fietsersbond.nl


Knelpunten op uw fietsroute kunt u bij de secretaris melden of via website www.fietsersbond.nl.

zondag 13 september 2015

19-9: Fietsersbond is weer aanwezig op 'Heerlen in de Wereld'.

Op zaterdag 19 september wordt weer de markt 'Heerlen in de Wereld, de Wereld in Heerlen gehouden'. Dit keer vindt deze markt, waar ook enkele muzikale optredens zijn, weer plaats op de kruising Promenade - Honigmanstraat in het hart van het winkelcentrum van Heerlen. De markt duurt van 11.00 - 16.30 uur.

Zoals ook al verschillende jaren het geval is, is ook de Fietsersbond afdeling Parkstad Limburg op deze markt met een marktkraam aanwezig. Met dit naar 'buiten' treden is er een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de Fietsersbond. En wellicht lid te worden?
Ook leden zijn van harte welkom om eens een praatje te maken. Het kan ook een aanzet zijn om actief of actiever te worden voor de Fietsersbond. Want we kunnen best wel versterking gebruiken, zeker voor onze overleggen met de gemeenten van Parkstad Limburg en het invullen van bestuursfuncties.



Tijdens de markt kunt u ook knelpunten aandragen die u bij het fietsen ondervindt. Dat kan gebrekkig onderhoud zijn, slecht afgestelde verkeerslichten, maar ook het ontbreken of ondermaats zijn van fietsvoorzieningen. De Fietsersbond neemt deze knelpunten dan mee naar het overleg met de gemeenten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten