Weblog Fietsersbond afdeling Parkstad Limburg

Weblog van de Fietsersbond afdeling Parkstad Limburg

Voorzitter: Harrie Winteraeken: hwinteraeken@hotmail.com.
Secretaris e-mail: parkstadlimburg@fietsersbond.nl


Knelpunten op uw fietsroute kunt u bij de secretaris melden of via website www.fietsersbond.nl.

zondag 26 juni 2016

vacature secretaris Fietsersbond afdeling Limburg




Vacature:
Secretaris Fietsersbond afdeling Parkstad Limburg

Het bestuur van onze afdeling Parkstad Limburg van de Fietsersbond zoekt een nieuwe secretaris. Naar behoefte kunnen de werkzaamheden beperkt zijn, maar deze zijn ook naar believen uit te breiden.

Functieomschrijving
Het bestuur van de afdeling Parkstad Limburg is op enkele hoofdterreinen actief die voor fietsers en de Fietsersbond van belang zijn:

1.      We hebben regelmatig overleg met de gemeenten Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en Brunssum (deels op ambtelijk en deels op bestuurlijk niveau).
2.      Op meer incidentele basis hebben we contacten met de gemeenten Simpelveld, Nuth, Voerendaal en Onderbanken plus de Gemeenschappelijke Regeling Parkstad Limburg en het Regionaal Mobiliteitsoverleg.
3.      We onderhouden contacten met de Provincie Limburg over de aanleg van de Buitenring, het beheer en reconstructie van provinciale wegen en het provinciaal fietspaden- en routenetwerk voor zover deze betrekking hebben op het gebied van Parkstad Limburg.
4.      We hebben zo nu en dan eigen activiteiten of nemen deel aan activiteiten in samenwerking met of georganiseerd door andere organisaties.
5.      We vergaderen ± 5 keer per jaar en houden het functioneren van de afdeling als deel van de vereniging Fietsersbond op orde.

Van de secretaris verwachten we tenminste dat je de secretariƫle werkzaamheden uitvoert of coƶrdineert. Het is ook mogelijk om eerst een periode als gewoon bestuurslid kennis te maken met het bestuur en zijn activiteiten.

Wat we van je vragen
·         Je kunt denken vanuit de fietser  
·         Je bent een ‘samenwerker’ die ook goed zelfstandig kan werken.
·         Je werkt zorgvuldig en betrouwbaar, komt afspraken na en bent resultaat gericht.
·         Je communiceert goed (ook schriftelijk).

Tijd
Afhankelijk van taken die je op je neemt, je interesse en ook van wat er op een bepaald moment speelt, minimaal 4 uur per maand.

Wat biedt de Fietsersbond
·         een aardige en zinvolle vorm van vrijwilligerswerk
·         een goede samenwerking in een vriendelijke sfeer
·         vergoeding van reis- en andere onkosten
·         desgewenst uitbreiding van werkzaamheden naar andere activiteiten van het bestuur

Interesse?
Wil je misschien secretaris worden van onze afdeling en wil je daarom meer informatie over deze functie? Neem dan vlot contact op met Harrie Winteraeken, voorzitter en interim-secretaris van de Fietsersbond afdeling Parkstad Limburg (parkstadlimburg@fietsersbond.nl).



Geen opmerkingen:

Een reactie posten