Weblog Fietsersbond afdeling Parkstad Limburg

Weblog van de Fietsersbond afdeling Parkstad Limburg

Voorzitter: Harrie Winteraeken: hwinteraeken@hotmail.com.
Secretaris e-mail: parkstadlimburg@fietsersbond.nl


Knelpunten op uw fietsroute kunt u bij de secretaris melden of via website www.fietsersbond.nl.

maandag 17 januari 2011

Informatieavond fietsrouteplanner 1 maart as.

De informatieavond voor de vrijwilligers die willen meehelpen aan het maken van de fietsrouteplanner voor onze omgeving (als onderdeel van de landelijke fietsrouteplanner van de Fietsersbond)wordt gehouden op dinsdag 1 maart in Café Oppidom aan het Pancratiusplein 46, aanvang 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) en sluiting voorzien 21.30 uur.

Voor meer informatie: Astrid Koperberg, e-mail a.koperberg@fietsersbond.nl; telefoon: 030-2918152.

Tijdens deze avond (en een aantal andere avonden in Limburg) bespreken we het werken met de editor, het computerprogramma om fietspaden- en wegen in te tekenen. Van een informatieavond profiteer je het meest als je vooraf de oefen-editor alvast bekijkt en al wat oefent. De links naar de editors vind je op www.fietsersbond.nl/spoorzoeker.
De informatieavond vormt een goede basis om vervolgens het programma verder te leren kennen en aan de slag te kunnen gaan met het intekenen van de wegen en het aanduiden van de kenmerken van de wegen.

Wij verzoeken je vriendelijk je vooraf op te geven. Dit i.v.m. de grootte van de zalen, de koffie en thee, of als er onverhoopt iets tussenkomt (in dat geval doen we ons best dat 1 dag voor de geplande datum op de site te zetten en de mensen die zich opgegeven hebben te mailen).
Ken je nog mensen in je omgeving die ook interesse hebben in het meebouwen aan de fietsrouteplanner? Zij zijn ook van harte welkom op deze avond. Je kan je opgeven via fietsrouteplanner@fietsersbond.nl. (bij voorkeur uiterlijk een week voor de betreffende avond).
Mocht je op deze avond niet kunnen (ivm datum en/of niet in de buurt), dan kan je ons vragen om je in contact te brengen met een ervaren vrijwilliger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten